Lifemaster program i 3 dage med Helle Feddersen i Juni 2021 Helseboost for sundhed i sind og krop. Mon ikke vi alle trænger særligt i denne tid!

Vi har alle brug for at øge vores naturlige immunforsvar, disse tre dage gør netop dette. Dagene sammen viser dig vejen til en livsstil, der er forebyggende på sygdom.

Sammen opløser vi tyngder i dit sind og derefter forsvinder dine små eller store fysiske skavanker. Også effektivt hvis du trænger til at smide et par kiloer Fra d. 11. Juni 2021kl 9.00 til d.13. Juni kl. 18 2021 i Slangerup 2 overnatninger.

Vi havde en forrygende stærk weekend i Slangerup her i begyndelsen af maj måned med Lifemaster programmet. Vi gør det igen. Nu inviterer jeg DIG med til 3 intensive dage for 5 personer i “resortet” i Slangerup. Christina lægger hus til og tilbereder vidunderlig mad. Samme lækre velafprøvede program som på tidligere retreats på Symi, Montenegro, Kenya, Hillerød, Slangerup og Møn…. Peptalks, foredraget “Det holistisk menneske”, stræk, afspænding, Qigong, yoga, muskelopstrammende øvelser, meditation hver dag i 3 dage og 5 Bio Balancerende stress release behandlinger (individuelle) i løbet af dagene. 100 % lækker veganer kost.

Alt i alt får du lyst og mod på at fortsætte den fantastiske livsstil, hvor du er glad og stråler, og nyder en friskere og friskere krop. Immunforsvaret bliver totalt boostet. Pris for kursusdagene: kr. 3300 Bolig, mad, drikke: kr. 500 I alt kr. 3800 for 3 intensive dage. Eneværelser. Transport: afhængig af hvor du bor.

Lyder det ikke super?? Alle er velkomne til at deltage, enten for første gang, eller dig der har Lifemaster som en livsstil gennem mange år. www.lifemaster.dk eller læs bogen “Lifemaster – en livsstil” 40 års erfaring. Kærligst Helle Feddersen www.lifemaster.dk 23 72 89 89 Tilmelding på: helle@lifemaster.dk Lad mig høre hurtigt fra dig, vi har 5 pladser. 2 tilbage….