Hvordan Hjælper jeg dig?

Jeg har igennem mere end 37 år arbejdet med mit speciale, som er at frigøre stress på celleplan ved stressrelease behandlinger. Stressrelease behandlinger er bio energetiske behandlinger, der får følelser til at slippe på celleplan i din fysiske krop og i dit sind. Når vores sind reagerer med tyngde, enten i form af ked af det hed , irritation, vrede, angst eller bekymring, så reagerer vores fysiske krop, dvs. cellerne. Stress blokerer energien og forhindrer cellerne i at fungere optimalt. På længere sigt kommer der fysiske symptomer af forskellig slags.


Min tilgang er anderledes. Jeg påvirker de energi-blokeringer, der er skabt af en overbelastning af dine følelser. Jeg hjælper dig med at slippe blokeringerne, frigøre dem på celleplan, således at din egen helingskapacitet kan gå i gang. Samtidig arbejder jeg med kosten. Jo mindre energi, der bruges på fordøjelsen, desto hurtigere og lettere slipper de blokeringer, der hæmmer kroppens egen heling. Alt foregår på en briks med lette berøringer på din krop, på forskellige punkter.


Min metode skaber for det første en umiddelbar forståelse af nødvendigheden af at komme af med tyngde i sindet, når den først har hobet sig op, og for det andet en erkendelse af nødvendigheden af at forebygge, at den igen hober sig op. Herefter kan du holde dig på toppen og nyde livet med alle dets detaljer. Du kan være i nuet. Det er mindfullness integreret på celleplan.