Retreats i Kenya – 10 dage

Tag med på en uforglemmelig retreatoplevelse til ”Paradiso Helena Villa” i Diani Beach. Diani Beach ligger syd for Mombassa ved det Indiske Ocean i Kenya. I yderst trygge rammer guider jeg dig igennem en fantastisk oplevelse.

Vi bor sammen i Paradiso Helena i en total fredfyldt ånd, vores lokale vært, Raymond, bor også her.

Hvis du har lyst laver vi mad sammen om aftenen, så du også kommer hjem med ny inspiration til at leve mere vegetarisk. Vi lever hovedsageligt af friske frugter, grøntsager, nødder og det klare vand, bader i vores pool, nyder livet i Paradiso Helena i liggestolene, får sovet meget, går en tur ned til den smukkeste sandstrand og bader i det turkise hav. Masser af mulighed for alenetid også, hvis du har brug for det. Omdrejningspunktet er naturligvis Lifemaster Intensiv Program, så du returnerer til din hverdag meget lettere i sind og krop. Du er som nyforelsket.

Om Lifemaster Intensiv Program

Lifemaster Pakken består af 8 x morgenseance (1.5 time) (peptalk, strækøvelser og Qigong), 4 x individuelle stress release behandlinger(30 min), foredraget ”Det holistiske menneske”(2.5 time), 8 x aftenseance (2 timer) (gymnastik, yoga og meditation).

  • Datoer Sæson 25 – 2019
  • 15.11.- 24.11 (Forlængelse af opholdet er en mulighed i begge ender.)
  • 15.12.- 25.12 (Forlængelse af opholdet er en mulighed i begge ender.)
  • {{content-3}}
  • Datoer sæson 26 – 2020
  • 13.03.- 22.03 (Forlængelse af opholdet er en mulighed i begge ender.)
0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Om Lifemaster Intensiv Program

Lifemaster Pakken består af 8 x morgenseance (1.5 time) (peptalk, strækøvelser og Qigong), 4 x individuelle stress release behandlinger(30 min), foredraget ”Det holistiske menneske”(2.5 time), 8 x aftenseance (2 timer) (gymnastik, yoga og meditation).

Om Paradiso Helena Villa

Paradiso Helena Villa er et naturskønt paradis med plads til op til 10 personer. Paradiso Helena Ligger idyllisk omkranset af en smukt tilgroet have i den rene autentiske kenyanske natur ca. 800 m fra de lange kridhvide strande og det turkisblå Indiske Ocean. Vi bor alle her og nyder dette fredfyldte sted. Paradiso Helena har i underetagen tre store dobbeltværelser, to store badeværelser og under det 27m høje tag af palmeblade er vores skønne åbne opholdsrum/ åbent køkken og poolen alt omkranset af 10 x 3m høje hvide søjler. 1. salen har to balkoner og plads til 4 skønne sovepladser. Vinden sender sin kølige brise gennem rummet, hvor du nyder livet på liggestole, ligger i sofaen, nyder fuglekvidder, spiser måltiderne, læser en god bog eller bare mærker stilheden. Der er også mange forskellige terrasser og to balkoner på 1.salen hvor du kan nyde stilhed og den smukkeste udsigt udover den uspolerede autentiske kenyanske natur. Du kan også tage en dukkert i vores lille dejlige friske swimmingpool på 8×2 m2 eller du kan gå, blive kørt eller leje en cykel til det indiske ocean. Her er trygt og fredfyldt.

Om området ved den kenyanske kyst

Vi flyver til Mombasa ved østkysten af Kenya. Og kører derefter i taxa direkte til Paradiso Helena Villa gennem Mombasa, over med den lille lokale færge og videre sydpå til Diani Beach. Spændende tur, hvor man oplever lidt af Keynas alsidighed. Diani Beach er ligesom Miami i Florida. Naturen er smuk, vandet og temperaturen behagelig året rundt. Her er stille og roligt og dels luksuriøse villaer og hoteller og dels små lokale og primitive huse og landsbyer. Venlige og imødekommende lokale kenyanere med det brede tandsmil med ”jambo” allevegne. Den største nærmeste by er Ukunda og skal du på en safari er den nærmeste Tsavo East. Også en fantastisk oplevelse. Området er fyldt med palmer, kokosnødder og bourguinvillas. Meget smukt for øjet og for sjælen.

Pris for 10 dage er ca. 14.000,- kr.

Dette er inklusiv visum til Kenya, flybilletter, taxa transfer til Paradiso Helena, delt stort dobbeltværelse, vegetarisk forplejning og Lifemaster Pakken, hvilket består af 8 x morgenseance (peptalk, strækøvelser og Qigong), 4 x individuelle stress release behandlinger, foredraget ”Det holistiske menneske”, 8 x aftenseance (gymnastik, yoga og meditation). Hvis du danser argentinsk tango eller har lyst til at prøve, giver jeg gerne lektioner og vi kan danse en times tid om aftenen eller på de kilometer hvide sandstrande. Du kan blive kørt frem og tilbage til stranden, hvis du ønsker at blive kørt derned. Ellers er det 25 minutters gang gennem smuk autentisk natur og ”jambo” (hej) til den lokale befolkning. Ønsker du hjælp til køb af visum og flybillet kontakt mig.

Ikke inklusiv er:

En to dages safaritur med overnatning. Pris ca. 280 euro med pick up i Paradiso Helena.

Hvis du ønsker at spise fisk er det ekstra pris.

Hvis du ønsker flere behandlinger, en lille udflugt på motorcykel, leje af motorcykel, leje af cykler, leje af motorcykel inklusiv lokal chauffør, en tuc-tuc, snorkeltur, dykkertur, en guidet vandretur rundt i de små lokale landsbyer eller lære at kitesurfe. Det er et af de bedste kite surf områder i verden.

Tag evt. ekstra sommertøj, sandaler og sneakers, legetøj etc. med til at give bort. Det bliver modtaget med stor taknemmelighed af vores naboer i området.

Tag med på en uforglemmelig tur.

© Copyright 2018 | Drevet af Skyatlas IvS | CVR: 38223461