LIFEMASTER KONCEPTET

Hovedrengøring af sind og krop
v. Helle Feddersen

Siden 1981 har jeg arbejdet med at hjælpe mennesker med at optimere helingsmekanismen i dem selv. Mine erfaringer og viden har jeg sammenfattet i Lifemaster Konceptet. Lifemaster Konceptet består af følgende:


  • Biobalancerende behandlinger
  • Kostvejledning
  • Stræk, afspænding og Qi-gong (en over 4000 år gammel kinesisk tradition der har til formål at kultivere energisystemet)
  • Bodytoning og gymnastik
  • Gennemgang af kroppens kemiske og fysiologiske reaktioner på kost, motion, tanker og følelser. Viden om energi- og nervesystemet og dermed forståelse for kroppens maksimale helingskapacitet på celleplan.
  • Livsfilosfi.
  • Erfaringer fra 37 års praksis.

Behandlingernes primære formål er at få opløst den tyngde, der har hobet sig op i smertekroppen. Smertekroppen er en ophobning i energifeltet af gammel følelsesmæssig smerte. Efter en behandling vil kroppens celler begynde at hele, og de tilbagevendende symptomer eller kroniske lidelser vil støt og roligt forsvinde, den helende evne kroppen besidder vil blive optimal.


Energien der bruges på fordøjelse minimeres ved indtagelse af frugt, grøntsager og vand, så der bliver mere energi til heling af ubalancer i kroppen.
Stræk, afspænding og Qi-gong. At strække hjælper kroppen med at frigøre syre fra musklerne. Ved afspænding og Qi-gong kommer man i kontakt med sin energistruktur, og tyngde fra sindet bliver opløst. Dette er stressreducerende.
Bodytoning og gymnastik. Dels har kroppens muskler og led rigtig godt af at blive brugt regelmæssigt, og dels skal hjerte-kar-systemet holdes aktivt. Sundhed vedligeholdes.
I LIfemaster pakken får man viden og erfaring om, hvordan kroppen reagerer på de vaner, vi har. Derved opnår du varige ændringer i dine livsvaner.
Lifemaster gør også brug af livsfilosofisk visdom opsamlet gennem flere tusinde år.
 
1. Lifemaster helseuger: I det eksotiske Kenya om vinteren eller helseuger på paradisøen Symi i Grækenland i maj/juni og i september. Se under rejser hvad Lifemaster pakken indeholder i Kenya og på Symi. På helseugerne viser Lifemaster livsstilen sit fulde potentiale. Der sker en forvandling af sind og krop med en maksimal indsats. Tag med en, to eller tre uger. Du vil ikke fortryde det. Max. 10 deltagere.
2. Lifemaster Intensive weekends: Jeg arranger weekends med max. 6 behandlinger, Qi-gong, gymnastik, yoga, hvile og kun frugt, grønt og vand. Disse er også meget virkningsfulde. Max. 5 deltagere. Ring eller skriv og hør om datoer:
3. Retreats i Kenya: Kom til Kenya og lev i de smukkeste omgivelser i Paradiso Helena. Vi arbejder sammen om at få dig og dit helbred op til dit fulde potentiale igen. Fra 2 til 6 uger. Ring eller skriv og lad os tale om dine ønsker og mine tilbud.
4. Klinik I Charlottenlund: Benyt dig af min mangeårige ekspertise når du har brug for det, og jeg er i landet. Endnu bedre kør Intensive forløb med aktiv indsats i en måned med eksempelvis 2 gange dobbeltbehandlinger i 4 uger suppleret med Qi-gong, gymnastik og yoga en gang om ugen, som du så selv fortsætter med hver dag på hjemme basis. Frugt, grøntsager og vand i en måned. Super effektivt også.
Jo mere du yder, jo bedre helbred får du. Hvor godt ønsker du at få det? Er du klar til at tage affære? Det er spørgsmålet.
Kærlige hilsner Helle