LIFEMASTER KONCEPTET

Hovedrengøring af sind og krop

Siden 1981 har jeg arbejdet med at hjælpe mennesker med at optimere helingsmekanismen i dem selv. Mine erfaringer og viden har jeg sammenfattet i Lifemaster Konceptet. Lifemaster Konceptet består af følgende:

LIFEMASTER PAKKER

Lifemaster Retreats
I det eksotiske Kenya om vinteren eller på paradisøen Symi i Grækenland i maj/juni og i september. Se under rejser hvad Lifemaster pakken indeholder i Kenya og på Symi. På helseugerne viser Lifemaster livsstilen sit fulde potentiale. Der sker en forvandling af sind og krop med en maksimal indsats. Tag med en, to eller tre uger. Du vil ikke fortryde det. Max. 10 deltagere.

Lifemaster Intensive weekends 
Jeg arranger weekends med max. 6 behandlinger, Qi-gong, gymnastik, yoga, hvile og kun frugt, grønt og vand. Disse er også meget virkningsfulde. Max. 5 deltagere. Ring eller skriv og hør om datoer.

Retreats i Kenya
Kom til Kenya og lev i de smukkeste omgivelser i Paradiso Helena. Vi arbejder sammen om at få dig og dit helbred op til dit fulde potentiale igen. Fra 2 til 6 uger. Ring eller skriv og lad os tale om dine ønsker og mine tilbud.

Klinik i Charlottenlund
Benyt dig af min mangeårige ekspertise, når du har brug for det, og jeg er i landet. Endnu bedre: Kør intensive forløb med aktiv indsats i en måned med eksempelvis 2 gange dobbeltbehandlinger i 4 uger suppleret med Qi-gong, gymnastik og yoga en gang om ugen, som du så selv fortsætter med hver dag på hjemme basis. Frugt, grøntsager og vand i en måned. Super effektivt også.

Jo mere du yder, jo bedre helbred får du. Hvor godt ønsker du at få det? Er du klar til at tage affære?